• Tompa fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        TIsztelt Doktor Úr/Doktornő! 2 napja tompa fájdalmat érzek a bal herém tájékán..ez nem állandó hanem néha előjön egy picit tartósabb és megszűnik,majd megismétlődik.Picivel a bal herém nagyobb lett,de nagyon minimálisan.Alig vettem észre önvizsgálat során.Nagyon félek,hogy egy "sima" betegségnél többről van szó.Lehetséges hogy hererák okozza a panaszokat.Válaszát előre is köszönöm.18 éves vagyok

        Dr. Merth Gábor válasza a herefájdalom témában

        Kedves Kérdező! Több lehetséges válasz is van, kezdve az ártalmatlan időszakos fiatalkori herenyilallástól kezdve, az általában bal o. kialakuló herevisszérsérven át, sok minden másig. Azt javaslom, hogy félelmét elmulassza, keressen fel egy urológus szakorvost, aki egy gyors vizsgálattal meg tudja állapítani van-e gond, és ha van mi is az. Tisztelettel, Dr. Merth Gábor [email protected]


        Dr. Merth Gábor
        urológus

        Dr. Merth Gábor
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 09., 19:45; Megválaszolva: 2011. október 11., 13:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés