• Alhasi problémák

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kb. egy hónapja lettem beteg: fejfájás, orrfolyás, gyengeség érzet, hőemelkedés és vesetájéki fájdalom, emellett heretájéki diszkomfort (mintha égnének a heréim). Egy hétig próbáltam magamat kúrálni otthon, majd elmentem háziorvoshoz, mivel nem szűntek a tüneteim (kivéve az orrfolyást és a fejfájást) Vér és vizelet vizsgálat következett, melyek normális értékeket mutattak. A heretájéki diszkomfort felerősödött, illetve kisugárzott a keresztcsont, lábak irányába, illetve megmaradt a vesetájéki égő érzés. És ehhez párosodott még egy fenék tájéki "melegségérzet". Elmentem az urulógushoz, aki fizikális vizsgálattal megállapította, hogy "a here normális tapintású, a bal oldali mellékhere tömegesebb, de kóros elváltozás nem tapasztalható". Ezután - anélkül hogy megvizsgálta volna- kijelentette, hogy a végbél tájék panasza "nem urulógiai hátterű" Tehát, a prosztatámat meg sem nézte, - hátha azzal van valami probléma - és további vizsgálatokat sem javasolt. Azóta eltelt egy hét és nagyon rosszul érzem magam, egyrészről a bal herémben lévő fájdalomtól, amely kisugárzik, másrészt a vesetájéki fájdalomtól, és ezek főleg akkor kumulálódnak, amikor ülök: egy idő után erős alhasi fájdalom jelentkezik, és hányingerem lesz.Vajon merre kellene tovább indulnom, hogy megtudjam, mi a bajom?

        Dr. Szegedi Krisztián válasza a herefájdalom témában

        Feltehetően ülőmunkát végez. Véleményem szerint gerinc eredetű bántalmakat kellene kizárni elsősorban, hiszen az elmondottak alapján nekem úgy tűnik, hogy a fájdalmak bizonyos testhelyzetekkel összefüggésben lehetnek.


        Dr. Szegedi Krisztián
        urológus

        Dr. Szegedi Krisztián
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 10., 11:17; Megválaszolva: 2011. május 14., 10:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: