Varicocele műtét után

Tisztelt Doktor Úr/Doktornő! Párom varicocele műtéte után a műtéti seb alatt a seb teljes hosszábban keményedés érezhető, mintha egy műanyag cső lenne benne. Mi okozhatja ezt? Vajon el fog-e múlni? A seb szépen gyógyul, más elváltozást nem látunk rajta. Több mint két hete volt a műtét.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kocsis István válasza varicocele témában

Tisztelt Olvasónk!

Műtét után a herevezeték ödémás duzzanata természetes jelenség. Akár egy-két hónapig is fennállhat. Gyulladsácsökkentők szedésével, a duzzadt terület jeges borogatásával gyorsítható a visszahúzódása.

Kérdés: 2011. február 18., 19:33; Megválaszolva: 2011. február 25., 09:54
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
varicocele műtét
Varicocele
Testtől elálló boxer miatt lehet...
Urológia Varicocele
Tisztelt Doktor Úr! 25 éves vagyok és a bal herémen kitágult vénákat vettem észre. A Spermatogramom eredménye teratozoosepremia volt döntően...