Bal oldali varicokele mûtétem volt, 2 hete. Mikor létesíthetek ismét intim kapcsolatot a párommal?

Tisztelt Doktornö/úr! Amint azt már fentebb is említettem, hereviszér tágulatot allapítottak meg nálam, amit lassan két hete meg is operáltak. A varratokat 6 napja eltavolította az orvosom.Fajdalmat egyáltalan nem érzek már, de azt javasolta, hogy 6 hetig ne legyen sexualis együttlét. A kérdésem arra irányul, hogy esetemben mindenképp mellöznöm kell-e 6 hétig a sexualis együtt létet? Ez alól az orális sex sem kivétel? Válaszát elöre is köszönöm.

Dr. Papos István válasza varicocele témában

Legalább 2 hétig javasolt a fizikai kímélet.

Érezni fogja, hogy mi az, amit megengedhet magának.

Tisztelettel:

Dr. Papos István

Kérdés: 2013. május 11., 23:21; Megválaszolva: 2013. május 13., 13:48
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Varicocele-műtét utáni...
Tisztelt Doktor Úr! A kérdésem a következő: Varicokele-műtétem volt. Azt az utasítást kaptam, hogy két hétig ne szexeljek utána. A 12. napon...
varicocele műtét
Varicocele
Testtől elálló boxer miatt lehet...
Urológia Varicocele
Tisztelt Doktor Úr! 25 éves vagyok és a bal herémen kitágult vénákat vettem észre. A Spermatogramom eredménye teratozoosepremia volt döntően...