Here viszerv

Tisztelt Doktor. A parom neveben irok Onnek. Lassan egy eve atesett egy here viszerv tagulat- muteten. Akkor elmondtak h lehet h nem sikerul es a fajdalmak ugyan ugy visszaternek, emlitettek h az egyik here meg fog nagyobbodni. Ez sajnos igy is tortent. Sajnos neha meg mindig vannak fajdalmai es a bal here 2xnagyobb mint a masik. Kerdesem, h ebben az esetben erdemes megnezetni, elmenni orvoshoz vagy idovel a meret csokkenni fog. A meret nem is zavarja a paromat inkabb az erzekenysege. Kosoznom valaszat, Tiszetelettel Zsanett.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Merth Gábor válasza varicocele témában

Kedves Zsanett!

Elképzelhető, hogy hydrokele alakult ki (herevízsérv) amit egy egyszerű UH vizsgálattal le lehet ellenőrizni ("here" megnagyobbodás) . Azt javaslom keressék fel operáló orvosukat, vagy egy urológus szakorvost!

Ha egy artéria is lekötésre kerül, akkor sajnos rövidebb-hosszabb ideig az adott oldali here, mhere érzékenyebb szokott lenni, egészen addig míg a keringési paraméterek -lassan- helyre nem állnak.

Kérdés: 2012. október 23., 14:20; Megválaszolva: 2012. október 25., 11:34
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
varicocele műtét
Varicocele
Testtől elálló boxer miatt lehet...
Urológia Varicocele
Tisztelt Doktor Úr! 25 éves vagyok és a bal herémen kitágult vénákat vettem észre. A Spermatogramom eredménye teratozoosepremia volt döntően...