Ér panasz és duzzanat a péniszen

Tisztelt Doktor Úr! 2 hete estem át varicocele műtéten, mely az orvosok szerint sikeres volt. azóta gyógyul a sebem, ezzel nincs is gond. pár napja alakult ki, a pénisz tövétől a makk felé egy ér mintha megduzzadt volna, keménnyé vált és közösüléskor kissé fájdalmas is. az ér végig kitapintható, és valahol a makk alatt kevéssel ér véget, ahol egy kis duzzanat alakult ki. nem fájdalmas, nem színes de erekció esetén mind a duzzanat, mind az említett ér megdagad, megnagyobbodik. közösülés csak óvszerrel történt. amennyiben javasolja, 5 napon belül tudok az orvosomhoz fordulni. esetleg lehet ez egy komolyabb probléma, ami nem tűr ilyen hosszú halasztást? válaszát előre köszönöm, Péter

Dr. Kocsis István válasza varicocele témában

Tisztelt Olvasónk!

Az Ön által leírt elváltozás nem ritka. Vénagyulladás lehet, amely ártalmatlan. Recept nélkül kapható Lioton géllel rendszeresen kenegetve el fog múlni.

Kérdés: 2010. december 12., 16:57; Megválaszolva: 2010. december 20., 11:18
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Varicocele-műtét utáni...
Tisztelt Doktor Úr! A kérdésem a következő: Varicokele-műtétem volt. Azt az utasítást kaptam, hogy két hétig ne szexeljek utána. A 12. napon...
Bal oldali varicokele mûtétem volt, 2...
Tisztelt Doktornö/úr! Amint azt már fentebb is említettem, hereviszér tágulatot allapítottak meg nálam, amit lassan két hete meg is operáltak. A...
varicocele műtét
Varicocele
Testtől elálló boxer miatt lehet...