• Talan hereserv?... v komojabb?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr/Dr-nő.  15 éves vagyok. Azt szeretném kérdezni, hogy mikre utalnak az alábbi tünetek? Amikor a herezacskó kiürül, a jobb herém eléggé lemegy és a bal herém is kisse.De amikor a hejen vannak, pisileskor altalaba lemennek. A bal herem majdnem 2cm el van fenneb mint a jobb. A jobb herem 4-5, 5cm re van a peniszemnek a tövétől. A jobb herém alján valami csomót érzek, én arra gondoltam, hogy hereservem van. Kérem segitsenek, mert én egy nagyon aggodó tipus vagyok. És meg egy kérdés....péniszem elenyhült állapotban 10 cm. Felállt állapotban 17 cm. Ez kicsi?

        WEBBeteg szakértő válasza a here témában

        Tisztelt Kérdező!

        A herék sohasem egy szinten helyezkednek el. A leírt állapotból semmilyen kóros eltérés nem derül ki. A sérv kizárható. A pénisz mérete teljesen átlagos. Aggodalomra semmi ok.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Fáklya Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-21 10:34:01; Megválaszolva: 2010. február 21., 10:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: