kezeletlen vízsérv

Jó napot kívánok! A kisfiammal(novemben tölti be a 6. életévét)kapcsolatban lenne kérdésem. 2020 márciusban vettük észre hogy a jobb oldali heréje meg van duzzadva, így rögtön orvoshoz vittük. jobb oldali vízsérvet állapítottak meg, és június 16ra visszarendeltek kontrollra. A kontroll során műtétet javasoltak, kaptunk is időpontot betegfelvételre, és altatás előtti vizsgálatokra november 30ra majd a műtét várható időpontja december 1 vagy 2 lesz. Eddig nincs is semmi gond. Felhívtam a kórházat, hogy a járványügyi helyzetre vonatkozóan mi kell majd a műtéthez (covid test ilyesmi) mire azt a választ kaptam hogy lehet nem is lesz műtét a járvány miatt, ezt még nem tudják, beszéljek a szakorvossal (amit meg is fogok tenni) A kérdésem az lenne, amennyiben elmarad a műtét, mivel ez a helyzet már több mint fél éve fenn áll (és ha elmarad a műtét lesz belőle több mint egy év is valószínüleg)nem okozhat e ez az állapot valamilyen maradandó károsodást?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza a here témában

A műtét néhány hónapos halasztása nem okoz maradandó károsodást.

Kérdés: 2020. november 02., 16:32; Megválaszolva: 2020. november 04., 17:39
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
férfi intimtorna
Merevedési zavar, érzéketlen...
Tesztoszteron szint
Pénisz megdagadás
Csomó a péniszen