kezeletlen vízsérv

Jó napot kívánok! A kisfiammal (novemben tölti be a 6. életévét) kapcsolatban lenne kérdésem. 2020 márciusban vettük észre hogy a jobb oldali heréje meg van duzzadva, így rögtön orvoshoz vittük. jobb oldali vízsérvet állapítottak meg, és június 16ra visszarendeltek kontrollra. A kontroll során műtétet javasoltak, kaptunk is időpontot betegfelvételre, és altatás előtti vizsgálatokra november 30ra majd a műtét várható időpontja december 1 vagy 2 lesz. Eddig nincs is semmi gond. Felhívtam a kórházat, hogy a járványügyi helyzetre vonatkozóan mi kell majd a műtéthez (covid test ilyesmi) mire azt a választ kaptam hogy lehet nem is lesz műtét a járvány miatt, ezt még nem tudják, beszéljek a szakorvossal (amit meg is fogok tenni) A kérdésem az lenne, amennyiben elmarad a műtét, mivel ez a helyzet már több mint fél éve fenn áll (és ha elmarad a műtét lesz belőle több mint egy év is valószínüleg) nem okozhat e ez az állapot valamilyen maradandó károsodást?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza here témában

A műtét néhány hónapos halasztása nem okoz maradandó károsodást.

Kérdés: 2020. november 02., 16:32; Megválaszolva: 2020. november 04., 17:39
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Megduzzadt herezacskó
Fáj a jobb herém
Üdvözletem Doktor Úr! Egy 18 éves fiatalember vagyok,egy kérdésem lenne illetve a panaszom. Tegnap este arra keltem fel nyomja valami a jobb herém és...
Jobb (mellék) herén 7-8mm...
Tisztelt Doktor Úr! A jobb herém hátsó felső részében, gondolom a mellékherémen van egy érzetre 7-8 mm nagyságú „mogyoró” formájú valami....
Torsio Testis
Tisztelt Doktor Úr! Hónapokon keresztül állt fent torsio testis. A coronavirus miatt nem műtötték meg. Manualis detorquatio-t hajtottam végre...
Orchiopexia
Tisztelt Doktor Úr! Átestem egy here fixációs (orchiopexia) műtéten, de nem szűntek meg a panaszaim. Az a gyanúm, hogy a herém rosszul lett...