• Jobb (mellék) herén 7-8mm átmérőjű kemény, fájdalommentes duzzanat mi lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! A jobb herém hátsó felső részében, gondolom a mellékherémen van egy érzetre 7-8 mm nagyságú „mogyoró” formájú valami. Kemény, megfogásakor kicsit érzékenyebb, mint a herém, nem fáj, amióta észrevettem azóta van néha enyhe, tompa kisugárzásos érzetem van, de ez lehet pszichológiai alapon a tudattól, hogy gond van, nem tudom. Mi lehet a problémám? Kb. 3 hete vettem észre, nem tudom, hogy nem vettem addig észre, igaz az önellenőrzést elhanyagoltam az utóbbi időben, de tisztálkodáskor sem vettem észre, lehet épp úgy fordult és emiatt nem vettem észre. Nem tudom számít-e, de súlyosan elhízott (178cm/148kg) vagyok. Mára kaptam időpontot urológiára, de tegnap hívtak, hogy betegség miatt elmarad a vizsgálat. Mennyire súlyos az esetem, sürgősen keressek másik orvost, vagy megvárhatom míg meggyógyul az orvos? Múlt héten csináltattam laborvizsgálatot (éjszakás műszak után, nem tudom ez bezavarhat az értékekbe) amit csatolok.

        Dr. Papos István válasza a here témában

        Nagy valószínűséggel mellékhere cystáról lehet szó, de amint lehet, keressen fel urológust személyes vizsgálat céljából.


        Kérdés: 2020. november 11., 05:54; Megválaszolva: 2020. november 12., 21:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Üdv doktor úr! Egy olyan kérdésem lenne hogy tegnap használtam A péniszpumpámat és egy lilás színű kisebb területen folt jelent meg, Ez mitől lehet és mit tegyek??? Mellékeltem egy képet is hát ha ez alapján megtudja nekem mondani mi a...
        A hozzatartozom Prosztata mutet utan 5. Heten a psa erteke 2.3! Mutet elott 44 Volt. Gondolom nulla a jo ertek, ha nincs prosztata. De nem kellene varni 8 hetet a mutethez kepest?! Bizakodhatunk, ismeteljuk meg a labort? Koszonom
        Tisztelt Doktor úr! Jobb oldali alhai, petefészek környéki lágyékba és combba sugárzó, illetve jobb oldali köldök melletti fájdalom miatt kismedencei MR vizsgálaton vettem részt. Vakbélműtétem már volt emiatt fél éve, de a panaszaim nem...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Az urológus is csak ember
        Dr. Bánfi Gergely urológussal beszélgettünk a Movember mozgalomról.
        Hüvelyfolyás és terhesség
        Pánikba esni nem szabad. Bízzunk a segítségben.
        A dohányfüstbe ment terv
        Mindenki azzal jár a legjobban, ha rá sem szokik a dohánytermékekre.