• Lehet e komolyabb bajom vagy jól lettem orvosolva?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor úr! Hetefájdalommal kerültem be,ahol egy gyermeksebész megvizsgált (nem urológus),aki mellékhere gyulladást állapított meg. Az orvos csak fizikális vizsgálatot csinált,UH-t nem. A felírt antibiotikum elfogyott,amellé gyulladáscsökkentőt is szedtem. A herefájdalom elmúlt,már csak érzékeny,viszont derék és ágyékfájdalmam van. Lehet esetleg komolyabb gondom,pl. daganat amit az orvos nem tapintott ki (mellékhere,heredaganat az ágyék és derékfájdalom miatt) vagy csak beképzelem magamnak a dolgot mivel nem urológus csinálta és UH nélkül a vizsgálatot és nincs okom félni? Az eredményt csatolom önnek! Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Papos István válasza a Here témában

        Amennyiben az orvos megvizsgálta és nem talált a herében elváltozást, akkor nyugodt lehet. Mellékhere daganat nem létezik (extrém ritka), és a daganat nem jár fájdalommal. Amennyiben a panaszok illetve a duzzanat nem csökkenek, akkor érdemes here UH vizsgàlatot elvégezni.


        Kérdés: 2020. július 10., 20:05; Megválaszolva: 2020. július 11., 14:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.