Lehet e komolyabb bajom vagy jól lettem orvosolva?

Tisztelt Doktor úr! Hetefájdalommal kerültem be,ahol egy gyermeksebész megvizsgált (nem urológus) ,aki mellékhere gyulladást állapított meg. Az orvos csak fizikális vizsgálatot csinált,UH-t nem. A felírt antibiotikum elfogyott,amellé gyulladáscsökkentőt is szedtem. A herefájdalom elmúlt,már csak érzékeny,viszont derék és ágyékfájdalmam van. Lehet esetleg komolyabb gondom,pl. daganat amit az orvos nem tapintott ki (mellékhere,heredaganat az ágyék és derékfájdalom miatt) vagy csak beképzelem magamnak a dolgot mivel nem urológus csinálta és UH nélkül a vizsgálatot és nincs okom félni? Az eredményt csatolom önnek! Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza Here témában

Amennyiben az orvos megvizsgálta és nem talált a herében elváltozást, akkor nyugodt lehet. Mellékhere daganat nem létezik (extrém ritka) , és a daganat nem jár fájdalommal. Amennyiben a panaszok illetve a duzzanat nem csökkenek, akkor érdemes here UH vizsgálatot elvégezni.

Kérdés: 2020. július 10., 20:05; Megválaszolva: 2020. július 11., 14:56
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Heresorvadással Covid oltás
Dudor herezacskón
Mitől lehet?
Hímvessző, gyulladt nyirok ér?
Tanácstalan vagyok.