• Emésztésnek lehet köze a potenciához?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Cím, A problémám az hogy bizonyos étkezések után szinte teljesen lecsökken a libidóm, nagyon gyenge a merevedésem. Eddig nem gondoltam hogy lenne összefüggés az emésztés és a potencia között, de mostmár rájöttem hogy ez a gond. Ez a probléma már nagyon régóta fenn áll. Szinte bármit eszek ez van. A legnagyobb gondot mégis a zsíros, olajban sült, cukros, füstölt, fűszeres ételek okozzák. De nem jelentenek teljes megoldást ha kizárom őket. Ha ezek közül eszek valamit, akkor még az alkalmi potencia növelő tabletták sem segítenek. Mi lehet a gond? Milyen kivizsgálásra lenne szükség?

        Dr. Papos István válasza a Ed témában

        A merevedési panaszok okának kivizsgálása céljából urológiai szakrendelésen jelentkezzen. Közvetlen összefüggés az étkezés és a merevedési panaszok között nyilvánvalóan nincs. Valószínűleg pszichés eredetű merevedési panaszról lehet szó, de fontos kizárni az esetleges szervi okokat is.


        Kérdés: 2018. december 26., 21:48; Megválaszolva: 2019. január 02., 08:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: