• Libidó csökkenés merevedési zavar

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktor úr Tamás vagyok a kérdésem a következő pár hete tapasztalom hogy nem kívánom a szexet ezzel még nem is lenne gond csak a merevedéssemel sincs minden rendben egyszerűen nincs teljes merevedésem mundjuk ha néha maszturbálok, szeretkezés közben nincs probléma, ezzel azelőtt semmi gondom nem volt, a második dolog az hogy kB 10 éve nincs reggeli merevedésem vagy csak nagyon ritkán viszont sokszor azt tapasztalom hogy éjszaka hajnalban van vérnyomásom vércukrom rendben de viszont van egy úgynevezett plusz szívdobbanásom amire 0,75 mg concor cort szedek kB egy éve talán ez okozhatja a gondom? Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Papos István válasza a ED témában

        A "reggeli merevedés" gyakran nem reggel, hanem hajnalban következik be és a kor előrehaladtával ritkul. Amennyiben a merevedéssel szeretkezés közben nincs probléma, akkor az nem merevedési zavar. Az, hogy maszturbálás közben nincs teljes merevedés, akkor fordul elő, ha a maszturbálás csak megszokásból és nem a felesleges szexuális energia levezetése céljából történik.


        Kérdés: 2020. augusztus 08., 09:58; Megválaszolva: 2020. augusztus 09., 21:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: