Potencia és libidó problémán nem segít a gyógyszer?

Szép napot! Évek alatt folyamatosan gyengült az erekcióm és a libidóm, reggeli merevedés teljesen megszűnt. Voltam utológusnál, ultrahangon minden rendben, kaptam Sildenafilt. Amikor azt, vagy más vény nélküli potencianövelőt szedek be, akkor megfájdul a fejem, kipirosodik az arcom, s teljesen gyengének érzem magam, lekell feküdnöm aludni, szóval még rosszabb az egész. Elképzelhető hogy keringési zavar, vagy érrendszeri probléma okozhatja az egészet, ha a gyógyszertől csak rosszabb? Ha igen, milyen betegségek jöhetnek szóba, akkor milyen kivizsgálást kell kérnem.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza ED témában

A sildenafil okozta mellékhatások nem jelentik azt, hogy keringési zavar okozná a merevedési panaszokat.

Javasolt más hatóanyag tartalmú potencianövelő használata, melyet urológusa tud felírni.

Kérdés: 2020. december 28., 13:36; Megválaszolva: 2021. január 01., 14:41
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Érdeklődés.
Jó napot kívánok.... Mostanában néha potencia problémám volt... Inkább reggel nem vagyok annyira aktív.. Urológián nem voltam... Nem görcsölök......
Merevedési probléma
Tisztelt Doktor Úr! Kicsivel több mint 7 éve vagyunk együtt a feleségemmel, eddig rendben volt a szexuális életünk, viszont nagyjából 2 hónapja...
Libidó csökkenés merevedési zavar
Tisztelt doktor úr Tamás vagyok a kérdésem a következő pár hete tapasztalom hogy nem kívánom a szexet ezzel még nem is lenne gond csak a...
Lehet merevedés zavar...
Jó napot kívánok! Múlthéten kipróbáltuk a Maraton classic teljesítményfokozó tablettát,aminek 3-4 napig volt is hatása nagyon erős fejfájással...
Urulógiai problémám lehet?
Kényes a téma, de nem tudok kihez fordúlni! Merevedési problémákkal küzdök pár hete, amióta a barátnőmmel szeretném nem életet élni...