• Incontinencia 2/2

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        2/2 2015. január Hólyagtükrözés:sipoly a hüvely végén/orvos áttud nyulni az ujjával a hókyagba/ Mit mondanak? Annyira rosszak a szöveteim a sugártól /hűvelyem végén a szövet vékony és kemény/ hogy nem gyógyulnak. Összevarják és szétnyílik. Az "urosztóma" /a hasra kivezetés zacskóba pisilés/ sem megoldás mert nagyon rosszak a beleim állapota ahogy összevannak ragadva szinte mindennel. Egyedüli megoldásnak egyenlőre a "nephrostoma" tűnik, hogy mindkét vesémet kivezetik valami "műanyag csővel" hátamra, oldalamra és kétoldalt két zacskoba pisilek. Nem szeretne az orvos nekem ilyen megoldást mert hogy fiatal vagyok. Konzultál más orvosokkal más korházakból. Ez a megoldás nekem se tetszik. De az sem tetszik hogy pelenkába vagyok több mint egy éve. Hát ugy dióhéjban. Ötlet? Orvos? Kórház? Ország? Előre is köszönöm ha veszi a fáradtságot valaki és áldoz rám kis időt! Zsuzsa

        Dr. Papos István válasza a sipoly témában

        Mindenképp tisztázni kell a sipoly okát. Ha a szövetek minősége valóban rossz, akkor a vizelet elterjedése jön szóba. Urológiai ellátás javasolt.


        Kérdés: 2015. március 22., 12:41; Megválaszolva: 2015. március 23., 23:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr! Néhány hete bizsergő, remegő érzés jelentkezik napközben a péniszemben. Periódikus jellegű, mintha mobiltelefon rezegne a zsebemben. Nem fájó, csak zavaró érzés. Ülés, mozgás közben egyaránt tapasztalom. Évekkel...
        Kedves Doktor Úr! Az alábbi biopszia eredmény értelmezésében kérem segítségét: 1-2. Prostata részletek közül a bal oldalon, 4 mintában daganatszövet van. A daganatsejtek mirigyhám jellegűek, helyenként szembetűnő nucleolussal bírnak,...
        Tisztelt Doktor Úr! Tegnap párommal való szeretkezés után vettem észre, hogy a makkom alatt egy vérömleny keletkezett. Érzékenyebb is lett a péniszem, ha megnyomom itt, fáj. Érdeklődnék, hogy van-e teendőm ezzel, vagy el fog múlni?