Női "felfázás" okozója lehetek én?

Tisztelt Doktor Úr! A következő problémával fordulok Önhöz: 43 éves férfi vagyok. Igyekszem egészséges éltmódot folytatni. 17 évig voltam házas (hűséges: soha nem voltam senki mással a feleségemen kívül) . A házastársamnál rendszeresen, periodikusan visszatérő problémaként fordult elő az a bizonyos "felfázás": húgyúti megbetegedések, hólyaghurut, petefészek-gyulladás, hüvelyfolyás, stb. Járt rendszeresen orvoshoz, kapott antibiotikumokat, látszólag kikezelték... Majd újra "együtt voltunk" (szexuálisan) ..., eltelt 3-4 nap, kezdődtek előlről a panaszai. Ilyen tesztelési szándékkal, volt úgy, hogy 2 hónapig nem érintkeztünk szexuálisan..., nem is volt "felfázása" Mivel felmerült bennem arra gyanú, -összefüggéseket sejtve- hogy esetleg nem-e lehet az, hogy én vagyok valamilyen húgyuti-, nemi szervi-baktérium hordozó, amivel bár én jól együtt élek, azaz nekem nem okoz megbetegedést, de a szexuális együttlét során átadom a partneremnek, elmentem urológiai szakrendelésre. Onnan az orvos 5 perc beszélgetés után elzavart, kinevetett, hogy ez hülyeség, ilyen nincs... Azóta elváltam, 4 hónapja új, stabil párkapcsolatom van..., viszont itt is felbukkantak ezek a "felfázásos" tünetek... Kérdezem én, tisztelt doktor úr, hogy melyik a valószínűbb: 1) .olyan peches vagyok, hogy mindig ilyen felfázásra érzékeny nőket találok? 2) . minden nő ennyire felfázós? 3) . Vagy valóban igaz lehet az a feltevésem, hogy én fertőzöm meg szegénykéket? A sógorom nőgyógyász, a húgom aneszteziológus, ők javasolták, hogy el kellene végeztetnem egy ún. "urokultúrás laborvizsgálatot" és abból sok minden kiderülne, de hát -tudomásom szerint- azt csak urológusnál kérhetem, és hát az egyszeri ezirányú próbálkozásom -mint fentebb írtam- elutasításra került... Kérem, szíveskedjen válaszolni, mi lehet a probléma. Válaszát előre is köszönöm. Üdvözlettel:

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza cystitis témában

A legvalószínűbb az 1.

Arra érzékeny nőkön a közösülést követően a hüvelyben lévő baktériumok a hólyagba juthatnak panaszokat okozva.

Kérdés: 2015. március 11., 10:57; Megválaszolva: 2015. március 11., 22:36
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Folyamatos vizelési inger
Tisztelt Doktor Úr! Folyamatos vizelési ingerre Monural port, hatástalanság miatt utána Ciprinolt kaptam. Ez sem segített. Urológushoz mentem. Aznap...
Húgyuti fertőzés +Tőzegáfonya...
Üdvözlöm Kedves Dr. Nő/Úr Az 5 éves kisfiamnál nemrég húgyuti fertőzéstvállapítottak meg. A vizelet tenyésztés az e. coli baktériumot mutatta...
Mi a baj?
Tisztelt Orvosszakértő! Lassan fél éve küzdök húgyuti/nőgyógyászati problémával. Sajnos nem találják, találom rá a gyógymódot. A tünetek a...
Alhasi fájdalmak
Tisztelt doktor úr, doktornő! 3 hónapja küzdök erős alhasi fájdalommal és csíp a vizeletem. Kezeltek már húgyhólyag gyulladással, húgycső...
Klebsiella Oxytoca
Kedves Doktor Úr! Azzal a panasszal fordulok önhöz, hogy mit tehetek ha klebsiella oxytoca baktérium tenyészett ki a vizelet vizsgálat során? Már...