• Mi a baj?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Orvosszakértő! Lassan fél éve küzdök húgyuti/nőgyógyászati problémával. Sajnos nem találják, találom rá a gyógymódot. A tünetek a követjezőek:a szeméremtest viszketése ritka, de előfordul még néha. Sok folyadékot fogyasztok, ám estére kínzóan mindig égő érzés van a húgycsövön. Mire a folyadékháztartás csökken.Innom kell éjjelre is, ezáltal az alvásom szörnyű, a sokszori vizelés miatt. Írtak fel Monuralt, Fluomizint, Cifrant. Szedtem Walurinal Maxot, D-mannózt, tőzegáfonyát, Urostemol Feminat, használtam Betadine kúpot, Belliema Idelynt, Gynoflort, de sajnos a tünetek fennállnak. A hagyományos vizeletminta negatív. Milyen probléma állhat fent, kihez fordulhatok,van-e rá valamilyen gyógymód? Köszönettel és üdvözlettel: Barbi

        Dr. Papos István válasza a Cystitis témában

        A visszatérő húgyúti panaszok esetén nagyon fontos a bő folyadék fogyasztás mellett a hüvely normál flórájának visszaállítása, gyógynövény készítmények pl. Ursinol szedése. Érdemes egy három hónapos gyógyszeres kúrát is elindítani, mert a húgyutak ellenálló képességét növeli a fertőző ágensekkel szemben. (1x1 Urovaxom 3 hónapig)


        Kérdés: 2020. április 09., 07:52; Megválaszolva: 2020. április 11., 08:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.