Folyamatos vizelési inger

Tisztelt Doktor Úr! Folyamatos vizelési ingerre Monural port, hatástalanság miatt utána Ciprinolt kaptam. Ez sem segített. Urológushoz mentem. Aznap reggeli HATODIK vizeletből készült tenyésztés. Suprexet írt fel. Az eredmény 4 nap múlva készült el. Negatív lett. Emiatt azt mondta, hogy forduljak nőgyógyászhoz. Az antibiotikumok miatt hüvelygyulladás/gombás fertőzés alakult ki. Nőgyógyász véleménye szerint nem emiatt van gyakori vizelési ingerem és más ezt magyarázó betegséget (pl méhsüllyedés) sem állapított meg. Továbbra is folyamatos, pisilés után sem megszűnő ingerem van, ami 20-40 perc alatt sürgetővé válik. (Korábban napi 3-4x pisiltem) Felmerült, hogy Ripedon mellékhatása okozza, ezt 4 napja elhagytam. Közlekedéstől (bepisiléstől való félelem miatt) rettegek, emiatt táppénzen vagyok. 1. Ön szerint menjek el újra urológushoz? (Csak tenyésztés készült, más vizsgálat nem volt) 2. A teszt lehetett ál-negatív? 3. Várjak ezzel addig, amíg a nőgyógyászati fertőzés elmúlik? 3. Van bármilyen egyéb javaslata? Köszönettel, beteg

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza Cystitis témában

Mindenképpen ismételten keresem fel urológus szakorvost.

A tenyésztés ismétlése javasolt.

Fontos a normál hüvelyflóra helyreállítása, pl Vitagyn C hüvelykúp használata. .

Ursinol tabletta szedése javasolt

Kérdés: 2020. augusztus 10., 03:16; Megválaszolva: 2020. augusztus 13., 08:37
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Húgyuti fertőzés +Tőzegáfonya...
Üdvözlöm Kedves Dr. Nő/Úr Az 5 éves kisfiamnál nemrég húgyuti fertőzéstvállapítottak meg. A vizelet tenyésztés az e. coli baktériumot mutatta...
Mi a baj?
Tisztelt Orvosszakértő! Lassan fél éve küzdök húgyuti/nőgyógyászati problémával. Sajnos nem találják, találom rá a gyógymódot. A tünetek a...
Alhasi fájdalmak
Tisztelt doktor úr, doktornő! 3 hónapja küzdök erős alhasi fájdalommal és csíp a vizeletem. Kezeltek már húgyhólyag gyulladással, húgycső...
Klebsiella Oxytoca
Kedves Doktor Úr! Azzal a panasszal fordulok önhöz, hogy mit tehetek ha klebsiella oxytoca baktérium tenyészett ki a vizelet vizsgálat során? Már...
Tisztelt Válaszoló!
A problémám a vizelés végén lép fel, egy enyhén fájó érzés , ami kibírható , de kellemetlen. A probléma azóta lépett fel mióta várandós...