varicocele kiújulás?

Tisztelt Dr. Úr! 13 ével ezelőtt volt egy varicocele mütétem a bal oldalon, melyet Ivanissevich mütéti eljárással hajtottak végre. Jelenleg a mütéti heg felett fél 1 cm-rel erös, szúró, hasogató fájdalmat érzek, mely hányingerrel jár. Trüsszentéskor erős szúrást érzek. Szeretkezés közben, orgazmuskor nagyon erősen belenyilal. A bal oldalon az ér ismét nagyon vastag. Here fájdalom nincs, inkább csak néha érzek olyan fájdalmat, mint amikor gyerk koromban megrúgták a herém, és pár óra elteltével még éreztem a rúgás helyét. Úgy fogalmaznám meg, amit érzek, hogy kisit sajog. A fájdalmak a mütét helyén, Kb 8 évvel ezelőtt kezdödtek, egy-két alkalommal fájt, aztán hónapokig nem is éreztem semmit sem, de akkoris épphogy csak éreztem valamit, kifejezetten nem okozott nagy fájdalmat. A kérdésem az lenne, hogy ilyen esetben mi a teendő azon kivül, hogy elmegyek orvoshoz? Újra kell operálni? Vagy mitől lehet ez a fájdalom? Estetleg más betegség áll a háttérben? Köszönöm szépen a megtisztelő válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Merth Gábor válasza varicocele témában

Kedves Kérdező!

A varikokele kiújulási rátája kb. 5%, tehát elképzelhető, ez történt Önnél is. Ezenkívül gyulladásos, köves, egyéb kórképek is okozhatnak hasonló tüneteket, így azt javaslom keressen fel egy urológus szakorvost, aki kivizsgálja panaszait!

Kérdés: 2012. augusztus 09., 01:48; Megválaszolva: 2012. augusztus 18., 08:37
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
varicocele műtét
Varicocele
Testtől elálló boxer miatt lehet...
Urológia Varicocele
Tisztelt Doktor Úr! 25 éves vagyok és a bal herémen kitágult vénákat vettem észre. A Spermatogramom eredménye teratozoosepremia volt döntően...