• szexuális élet

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! 17éves srác vagyok! A péniszemmel kapcsolatban kérdeznék. Nem merek nemi életet élni mivel úgy gondolom a péniszem merevedése nem a leg ideálisabb. Mivel merevedéskor a péniszem teljesen fölfelé áll, a hashoz simul, alig lehet elmozdítani vízszintes irányba. Valamint a makkom nagyon érzékeny alig lehet hozzáérni. És a péniszem mérete is kicsi alig 12cm! Nos ezek közül valamelyik befolyásolja a nemi életemet? Valamit Ön szerint tudnék nemi életet élni? Esetleg van valami megoldás ezekre a panaszokra? Köszönettel!

        Dr. Fekete Ferenc válasza a merevedés témában

        Önkielégitéskor szoktassa a makkot finoman a közvetlen ingerekhez.Óvszer is segit ebben.Ha használja majd növekszik. Ha nem javul jöjjön. www.potenciaklinika.hu


        Kérdés: 2012. június 30., 22:06; Megválaszolva: 2012. július 01., 19:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: