• Túlzott Önkielégítéstől lehet merevedési probléma?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Az lenne a problémám hogy hosszú évek óta naponta végzek önkielégítést napi 2-3 alkalommal ami 1, 5-2 óra/alkalom.Kényszert érzek rá, de az a baj hogy már nem izgat és nem is élvezem, miközben csinálom fel sem áll vagy nagy ritkán egy kicsit, szinte érzéketlen a péniszem, nem izgat egyáltalán hogy maszturbálok.De viszont lankadt állapotban is eltudok menni kb 2 óra után. A szexuális életem is problémás, potencianövelők nélkül már azt sem tudom élvezni nem izgat és szinte érzéketlen a péniszem nem azt érzem amit kéne. A utobbi időben az interneten kapható szerek sem hatásosak, régebben hatottak nagy részben. Lehet ez a merevedési problémám kiváltó oka, hogy ez miatt érzéketlenné vált a péniszem? várom átfogó és ha lehet részletes válaszát.Köszönöm!

        Dr. Papos István válasza a merevedés témában

        A túlzásba vitt maszturbáció okozhat merevedési zavarokat. Az interneten kapható szerek nagy része hatástalan. Panaszok fennállása esetén urológiai vizsgálatra jelentkezzen.


        Kérdés: 2016. március 28., 22:02; Megválaszolva: 2016. március 29., 19:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt doktor úr, doktornő! 3 hónapja küzdök erős alhasi fájdalommal és csíp a vizeletem. Kezeltek már húgyhólyag gyulladással, húgycső gyulladással, chlamydiaval, hüvely gyulladás stb.. De senki nem tudja valójában mi is a problémám....
        Szép napot! 17 éves vagyok, 2 hónapon belül 18! Pár napja jelentkezett először egy kicsit élesebb herefájdalom, de még a fájdalom mértéke mindíg nem volt nagy - arra gondoltam, hogy hason fekvés közben kicsit "megnyomódott"! De körülbelül...
        Kedves Doktor Úr! Azzal a panasszal fordulok önhöz, hogy mit tehetek ha klebsiella oxytoca baktérium tenyészett ki a vizelet vizsgálat során? Már régóta szendvedek a visszatérő húgyuti és hüvelyi fertőzésektől. Szendtem rá már többféle...
        Tisztelt Doktor úr! Egy hónapja szedem a DUODART gyógyszert, jóindulatú prosztata megnagyobbodásra. Radikálisan megváltozott az erekciót elérő képességem, szinte nincs libidóm, és majdnem nullára csökkent az ejakulátumom. Ha abbahagyom a...
        Tisztelt Cím! Majdnem 1 éve műtöttek lágyérsérvvel (jobb oldali(. Kb 2 hónapja mondhatom teljesen panaszmentesnek a műtét helyét (háló beültetés volt). Kb 2 hete elkezdett fájni, húzódni, a pénisz tövében illetve a herékre sugároz ki...
        Tisztelt Papos István doktor úr! Bal here fájdalommal kapcsolatban szeretném tanácsát kérni. Igazából három hónapja kezdődtek a fájdalmak, de eleinte csak szakaszosan, és minden esetben elmúltak pár napra, vagy akár egy hétre is. Az...
        Tisztelt webdoki azt szeretném kérdezni hogy a tamsulosin szedés alatt fogyaszthatók e alkoholt? A betegtájékoztato nem írja elöre is köszönöm szépen a válaszát.
        Tisztelt Doktor ur! 25 éves vagyok és pár napi eszrevettem hogy vér volt az ondoban ejakulacio után. Megijedtem és utána néztem mi lehet és gondoltam pár nap múlva megnézem elmúlt e de a tegnapi nap sem volt normális igaz már közel sem olyan...
        Üdvözlöm! Március 5-én TOT műtétem volt. Aznap este kivették a katétert. Még utána tudtam is vizeletet üríteni. Másnap reggel hazajöhettem. Műtét után észrevettem hogy lassabban folyik valamikor csak csepereg a vizeletem. Műtét utáni...
        Tisztelt Doktor Úr! 23 éves nem dohányzó férfi vagyok. Néhány hete fedeztem fel a bal oldali herém oldalán (biztos, hogy a herén van és nem a herezacskóban) 2 darab, szinte teljesen egymás mellett levő rendkívül apró csomót, amelyeknek...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Harc az ajakherpesz ellen
        COVID-19: hivatalos ajánlások
        Tájékoztatók az Egészségügyért Felelős Államtitkárságtól.
        Célzott molekuláris terápiák
        Számos daganattípusban áll rendelkezésre célzott terápia.
      • Hirdetés