• Herevisszér

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm.Férjemnél herevisszértágulatot állapitott meg az orvos, amit 15 napja sikeresen megműtött. A z urológus e+c vitamint irt fel neki meg a Masculion gyógyszert. A műtét előtt teljes kivizsgáláson vettünk részt mind a ketten, a hormon vizsgálatok mind a kettőnknél rendben vannak. A sperma analizisen oligozoospermát állapitottak meg.Vannak mozgó spermiumok, de elég kevés arányban, gyorsan mozgó spermium csupán 5%. A fele mozdulatlan, a morfológia pedig 80%.Ez az eredmény a műtét előtt volt csinálva.Négy éve próbálkozunk a babával. Mennyi esélyünk lehet a babához? Mennyi idő kell ahhoz hogy a sperma újratermelődjön? Lehetséges hogy a herevisszér okozta a meddőséget? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Merth Gábor válasza a herevisszér témában

        Kedves Kérdező! A varikokele hosszútávon valóban meddőséghez vezethet. Rossz spermakép esetén, bármilyen -sikeres- beavatkozást követően 3-4 hónap múlva érdemes először újra-vizsgálni a spermaképet, ennyi idő kell ahhoz, hogy egy esetleges pozitív változásra fény derüljön. Tisztelettel, Dr. Merth


        Kérdés: 2012. április 15., 16:08; Megválaszolva: 2012. április 18., 09:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.