herevisszér műtét után

Tisztelt Doktornő / Úr! Március elején hajtottak végre rajtam baloldali herevisszér műtétet. Azóta eltelt ugye több, mint 4 hónap, de még mindig panaszokkal küszködök. Vízsérvem keletkezett a baloldali heregolyóm körül valószínűleg, mert a herezacskóm baloldala sokkal nagyobb, mint a jobb, és folyadék tapintható ki. A bal heregolyóm elég érzékeny és fura tapintású, a kisebb érintések, ütődések is fájdalmasan hatnak rá. A visszér még mindig elég nagy, sajnos nem érzem azt, hogy felszívódna vagy kisebb lenne, majdnem heregolyó nagyságú. A jobb oldali heregolyóm pedig mintha összezsugorodott volna egy picit, a péniszem tövénél az érben pedig egy keményebb kis csomó van. Közvetlen a műtét után az erek meg voltak keményedve, amik már elmúltak, de ez később alakult ki. Írtam erről a csomóról az orvosomnak aki műtött, ő azt válaszolta, hogy nem kell aggódnom. A fentebb felsorolt problémákat is megemlítettem neki, de válasz sajnos nem érkezett. Az eddig leírt panaszok normálisak? Mennyi időnek kell eltelnie ahhoz, hogy felszívódjon a visszér, gondolom a hydrocele az nem fog elmúlni. Köszönöm válaszát! Üdv.: Ferenc

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Merth Gábor válasza herevisszér témában

Kedves Kérdező!

Én azt javaslom, ne írásban, hanem személyesen keresse fel operatőr orvosát, tekintettel Ő az aki tudja, mit/hol/hogyan operált Önnél. Levelezéssel szerintem nem sokra fog menni, panaszainak már rendeződni kellett volna. Amennyiben elvesztette bizalmát az említett orvosban, keressen fel egy másik szakorvost, aki át tudja nézni a dokumentumait, meg tudja vizsgálni.

Kérdés: 2012. július 11., 18:08; Megválaszolva: 2012. július 15., 19:31
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Heresorvadással Covid oltás
Dudor herezacskón
Mitől lehet?
Hímvessző, gyulladt nyirok ér?
Gyakori vizelés