• E colli vírus elleni megoldás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kérem segítsen nekem, 8 hónapja szenvedek az E-colli vírussal. Hogyan, mivel tudom teljesen kiiktatni, megszüntetni ezt a vírust? Megkeseríti a napjaimat. Bármikor felerősödik és borzasztó kellemetlenül szúr végig a hugycsövem, folyamatosan vizeleti ingerem van és ég ha pisilnem kell. Nem merek semmilyen uszodába sem menni. Tangát sem hordok már mert állítolag visszafertőz az is. Az antibiotikum legalább 10 fajtáját már felírták és félek hogy ennek nagy következményei lesznek. Egyik gyógyszer sem szüntette meg véglegesen. Legelőször 8 hónapja jelentkezett ez a szindróma, és akkor a vesém is begyulladt, nem bírtam kiegyenesedni annyira fájt. Majdnem hogy havonta visszatér a felfázás. Már hüvely gomba elleni kúpot is kaptam de nem az volt a megoldás. Hiába ittam urogin-t ( növényi eredetű felfázásra ital) vagy szedtem tőzegáfonyát nem segített. Most is antibiotikumot szedek(ciprobay) de attól még az alap hugycsövi kellemetlen érzés fenáll állandóan, főleg ha vizelek. Kérem segítsen mert voltam már urológusnál és nőgyógyásznál is. Vizelet mintát is adtam meg tenyésztés is volt de nem mutatott ki semmit csak az urológus állapította meg hogy e-colli az okozó.

        Dr. Kocsis István válasza a húgyúti fertőzés témában

        Tisztelt Olvasónk! Az e-coli egy olyan baktérium, ami végbélben és annak környékét teljesen normál esetben is megtalálható. Önmagában nem kórokozó, panaszt nem okoz. Sokszor az Ön által leírt panaszok abból adódnak, hogy a hüvelygomba bekúszik a hólyagba és ott megtelepszik. Javaslom, keressen fel egy urológiai szakrendelést, ahol hólyagtükrözést is végeznek, mert csak azzal lehet kideríteni a hólyag gombás felrakódását. Üdvözlettel: Dr.Kocsis István

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 28., 17:19; Megválaszolva: 2012. március 30., 17:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: