• Mitől zsibbadhat a here?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Ez év Január hónapjába voltam urológusnál, rendészeti iskolának alkalmassági miatt szüksége van egy urológiai vizsgálati eredményre. Tökéletesek lettek az eredmények. - kisebb fityma szűkületem van - (labor, vizelet, UH, és persze fizikális vizsgálat) Pár napja (2 napja) viszont érdekes dolgok kezdtek el történni. Érdekes fájdalmat vettem észre a húgycső nyílásomnál, olyan apró bele nyilalló fájás, ami 1-2 másodpercig tart, aztán elmúlik. ( ugyanilyen jellegű volt a fejfájásom is tavaly, kivizsgáltak, a főorvos szerint idegi eredetű volt a probléma) Másnap a heréknél éreztem furcsa, bizsergető, zsibbadó érzést. Picit mintha a bal herém is fájt volna, de csak éppen, és teljesen elviselhető, csak kellemetlen inkább, picit nyilalló fájdalom. Ma felváltva csinálta a hülyeséget, hol a húgycsőnél, hol mintha bentebb éreztem ugyanúgy ezt a fájdalmat, ami 1-2 másodpercig tart, aztán elmúlik. Szakaszosan jön, változó időközönként. Van amikor 1-2 óráig semmi, van amikor 15 percenként ismétlődik. A vizelet normális, nem sötét a színe, illetve a szaga se erős. (véres se volt) A vizelési időszakaim is normálisak. Megvizsgáltam magam, a heréim normálisnak néznek ki, egyedül a húgycső bejárat két oldala piros. Amit még érdemes tudni rólam: szoktak jelentkezni ilyen érdekes fájdalmak. Pár hete 1 hétig fájt a bordám, aztán magától elmúlt. Előtte a gyomrom vacakolt 1 hétig, majd az is elmúlt. Annyira már kiismertem magam hogy tudom (rengeteget idegeskedek manapság is, sok a gond) hogy az ideg teszi ezt velem. De ezen a területen még nem voltak problémáim. Plusz ha valahol fáj, akkor szinte csak arra figyelek, arra "koncentrálok". Tudom ez elég nagy hiba.:S Napi szinten edzek, készülök a felvételire, csak azért írom le, lehet számít valamit, illetve megvagyok fázva, és a torkom nagyon vacakol. Jövő héten elmegyek az orvoshoz, de szeretném kikérni más véleményét is. Mitől lehetnek vajon ezek a fura tünetek? Remélem nincs komoly baj. Várom válaszukat! Üdvözlettel,

        Dr. Merth Gábor válasza a herefájdalom témában

        Kedves Kérdező! Lehet érdemes lenne elvégezni egy ondó tenyésztéses vizsgálatot, valamint egy húgycsőkenetet, hogy a komolyabb betegségeket kizárjuk. (Here ultrahang, mert sokszor párhuzamosan vannak jelen bizonyos kórképek! ) Ezt követően lehetne szerintem csak az "idegeskedésre" fogni a problémát!

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 15., 22:04; Megválaszolva: 2012. március 28., 12:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: