• Érzéketlenség, Szűkület, Körülmetélés?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Az lenne a problémám, hogy merev állapotban nem érzek semmit a péniszemmel mert a bőr elszorítja.1 éve volt fék műtétem mert azt hittem az az oka ( rövid is volt ) azután sem változott semmit.Újra elmentem urulógiára ott megállapították, hogy van egy enyhe szűkület ami erekciókór lép fel és ez lehet az érzéketlenség oka. Az orvos azt mondta, hogy körülmetéli mert ez a legjobb megoldás. Amiket olvastam róla nem igazán szeretnék körülmetéltetni. Mi lenne a legjobb megoldás? Az érzéketlenség lehet a fék műtéttől? Mert úgy hallotam ott a legtöbb ideg. Válaszokat előre köszönöm!

        Dr. Kocsis István válasza a urológia témában

        Tisztelt Kérdező! A szűkület esetén valóban a metélés a legjobb megoldás. A makk érzékenységét ezek nem befolyásolják. Sok önkielégítéstől átmenetileg veszít a makk az érzékenégéből. Majd élesben, ha oda kerül a sor, intenzív izgalmi állapoban semmi gond sem lesz. Üdvözlettel: Dr. Kocsis István


        Kérdés: 2012. március 06., 22:53; Megválaszolva: 2012. március 12., 17:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: