Dr. Kocsis István

Dr. Kocsis István

urológus
Bemutatkozás:
Legutóbbi válaszai

Varicocele

Tisztelt Kérdező! Véleményt az Ön esetében fizikális vizsgálat alapján lehet alkotni, javaslom keresse fel kezelőorvosát és egy vizsgálat után eldönti, hogy van-e teendő. Üdvözlettel.

Here onvizsgalat

Tisztelt Kérdező! Leírása alapján semmilyen eltérés nincs a heréiben. A herezacskóban tapintható képletek közül a herevezeték keményebb. Koránál fogva figyelme teljesen természetes módon a heréi felé fordult. A here önvizsgálata három havonta egyszer indokolt meleg zuhany alatti elernyedt állapotban., Ami gondot jelentene, ha a here állományában kemény, fájdalmatlan göböt tapintana. Teendő, eltérés, aggodalomra ok nincs.

E colli vírus elleni megoldás

Tisztelt Olvasónk! Az e-coli egy olyan baktérium, ami végbélben és annak környékét teljesen normál esetben is megtalálható. Önmagában nem kórokozó, panaszt nem okoz. Sokszor az Ön által leírt panaszok abból adódnak, hogy a hüvelygomba bekúszik a hólyagba és ott megtelepszik. Javaslom, keressen fel egy urológiai szakrendelést, ahol hólyagtükrözést is végeznek, mert csak azzal lehet kideríteni a hólyag gombás felrakódását. Üdvözlettel.

Sperma hiánya

Tisztelt Olvasónk! A cukorbetegség egyik velejárója lehet az úgynevezett diabéteszes neuropathia, ami a hólyagnyak záróizomzatának rendellenes működését okozhatja. Ilyenkor az ondó ejakuláció során nem a külvilágba, hanem a hólyagba jut. Érdemes felkeresni egy andrológiai szakrendelést. Emellett más szervek esetleges érintettségének kizárására érdemes belgyógyászati, kardiológiai, szükség esetén neurológiai vizsgálatokat végezni. Üdvözlettel.

Érzékeny péniszvég

Tisztelt Olvasónk! Javaslok keményebb előjátékot, az intenzívebb igénybevételnél a makk érzékenysége csökken. Kis gyakorlattal a jelenség megszűnik. Bármilyen gyógyszeres beavatkozás szükségtelen. Üdvözlettel.