Vizelet gyorstesz-ver

Tisztelt Doktor Ur/Doktorno! Par honapja vannak vizeleshez kapcsolodo panaszaim (gyakoribb, neha surgeto vizelesi inger, enyhe alhasi diszkomfort vizeles alatt es utan) . A jarvany elott tobb vizsgalaton is voltam, volt tobbszori vizelet labor, uh, mindig negativ, fertozest sem igazolt egyik sem. Urulogus javaslatara Urzinolt, majd Canephront szedtem. Nogyogyaszati vizsgalatok is voltak, ott is rendben volt minden (candida gombatol eltekintve, ami kezelve lett) . Par napja a gyermekemmel valo ugralasok alkalmaval (tranbulin, es nem tul intenziv mozgas kozben) tobbszor tortent vizeletvesztes. Ilyen korabban nem fordult elo. Korabbrol van itthon nehany nano phan vizeletteszt, aminek a vert mutato reagense eleg erosen elszinezodott. Korabban is volt ilyen, miota a panaszaim fennallnak, de mivel a laborban vegzett vizsgalat mindig negativ lett, igy nagyjabol megnyugodtam. Most azonban egyre inkabb aggaszt a dolog. A kerdesem, hogy mennyire megbizhatoak ezek a hazi tesztek, adhatnak-e alpozitiv eredmenyt? Etel, ital befolyasolja-e az eredmenyt? A jelenlegi helyzetben tur-e halasztast a dolog, vagy probaljak felkeresni orvost ismet? Koszonom valaszat!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza Urológia témában

A háziteszt csak tájékoztató jellegű, gyakran pontatlan.

Amennyiben a panaszok tartósan fennállnak, akkor javasolt ismételt urológiai vizsgálat.

Kérdés: 2020. április 18., 13:50; Megválaszolva: 2020. április 18., 20:20
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Kellemetlen érzés pisilés közben...
Tisztelt Doktornő, Doktor úr, Egy összetett problémával kapcsolatban kérem az Ön segítségét. Sajnos annak ellenére, hogy ésszel ezeket a dolgokat...
Fitymafék műtét utáni teendők...
Tisztelt doktor Úr/Nő! A minap fitymafék átvágáson estem át, s kezelőorvosom azt tanácsolta, kamillateába áztassam a péniszemet. Ezt meg is...
Prosztata vagy here
Üdvözletem! Írtam már önöknek, azóta elmentem urológiára és ultrahangra.1 hónap mulva kell visszamennem kontrollra! az ultrahangon ezt a leletet...
Fitymafék műtét utáni fájdalmak
Egy olyan kérdésem lenne, hogy miért fáj az elvégzett műtét után több mint 2 hónappal is a heg, ha megérintem? Nem durva fájdalomról lenne szó...
Prosztatával kapcsolatos
Tisztelt Doktor úr/nő, Már két éve van nekem ez a folyamat és nem értem mitől van.Például ha sokáig ülök és fel állok miden ok nélkül olyan...