• Vizelet gyorstesz-ver

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Ur/Doktorno! Par honapja vannak vizeleshez kapcsolodo panaszaim (gyakoribb, neha surgeto vizelesi inger, enyhe alhasi diszkomfort vizeles alatt es utan). A jarvany elott tobb vizsgalaton is voltam, volt tobbszori vizelet labor, uh, mindig negativ, fertozest sem igazolt egyik sem. Urulogus javaslatara Urzinolt, majd Canephront szedtem. Nogyogyaszati vizsgalatok is voltak, ott is rendben volt minden(candida gombatol eltekintve, ami kezelve lett). Par napja a gyermekemmel valo ugralasok alkalmaval (tranbulin, es nem tul intenziv mozgas kozben) tobbszor tortent vizeletvesztes. Ilyen korabban nem fordult elo. Korabbrol van itthon nehany nano phan vizeletteszt, aminek a vert mutato reagense eleg erosen elszinezodott. Korabban is volt ilyen, miota a panaszaim fennallnak, de mivel a laborban vegzett vizsgalat mindig negativ lett, igy nagyjabol megnyugodtam. Most azonban egyre inkabb aggaszt a dolog. A kerdesem, hogy mennyire megbizhatoak ezek a hazi tesztek, adhatnak-e alpozitiv eredmenyt? Etel, ital befolyasolja-e az eredmenyt? A jelenlegi helyzetben tur-e halasztast a dolog, vagy probaljak felkeresni orvost ismet? Koszonom valaszat!

        Dr. Papos István válasza a Urológia témában

        A háziteszt csak tájékoztató jellegű, gyakran pontatlan. Amennyiben a panaszok tartósan fennállnak, akkor javasolt ismételt urológiai vizsgálat.


        Kérdés: 2020. április 18., 13:50; Megválaszolva: 2020. április 18., 20:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr! A télen kezdődött egy felfázás, amiből januárra prosztata gyulladás lett. Beszedtem rá körülbelül 10 adag antibiotikumot. Februárban a prosztata váladék tenyésztés E. colit és E. faecalist mutatott. Márciusban már...
        A panaszom a következő: egy ideje romló potencia és ezzel párhuzamosan vizelési panaszaim vannak.Egy urológiai vizsgálat kimutatta a húgycsőszűkületemet, melyet megműtöttek.Vizelési görbém nem lett jobb...+ a laborleleteim februárban 13,...
        Tegnap este a párommal szeretkeztünk majd elszakadt a fitymafékem. Ami nagyon éles fájdalommal járt. Majd vérezni kezdet ez kb. 5 percig tartott. A szakadás hossza kb. 1-1,5cm. A szakadás azóta nem vérzik csak érzékeny. Mi ilyenkor a teendő,...
        Tisztelt Doktor úr! A kérdésem a férfi nemi szervvel kapcsolatos. Azt tapasztaltam, hogy merev állapotban alig, szinte nem is tudom hátrahúzni a fitymát. Lankadt/ernyedt állapotban teljesen hátra lehet húzni, tisztítani tudom. Arra gyanakszom,...
        Kedves Dr úr/nő! Egy ideje alhasi/ágyéktáji fájdalmat érzek,vizeletem erősebb szagú/sötétebb. Vizelésnél és utána égő/csípő érzést érzek a húgycsőnyílásnál. Gyakran van vizelési ingerem.(de nem mindig vagy keveset...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.