Kellemetlen érzés pisilés közben húgycső végén

Tisztelt Doktornő, Doktor úr, Egy összetett problémával kapcsolatban kérem az Ön segítségét. Sajnos annak ellenére, hogy ésszel ezeket a dolgokat felérem, mégis hajlamos vagyok a testem reakcióit túlreagálni és olyan dolgokat is látni mögötte, ami nincs; aztán szépen belelovalom magam. Lehet, hogy nem is feltétlen függnek össze, de leírom őket, hátha fontosak. Amióta az eszemet tudom a makkomon a húgycsőnyílás körül van egy piros, szabálytalan folt. Ezt már több urológus is látta, nem foglalkoztak vele. Se nem viszket, se nem csíp, csak látszik. Pár hónappal ezelőtt viszont a makk többi részén megjelent más jellegű folt, elszórva, pirosak. Ezek hol eltűnnek szinte teljesen, hol jobban látszódik. Ennek sem volt egyéb tünete. Ezt kezelendő viszont valaki javaslatára a hímvesszőm Dove intimszappannal mostam hetekig. Egyik este mosás közben valószínű ez a szappan bement a húgcsőnyílásba, és a makkom hátulján, az alsó részén belül nagyon-nagyon csípte-marta a húgycsövet. Öblögettem, majd pisiltem, szép lassan kitisztult. Azóta persze nem használom ezt a szappant, de egy kellemetlen érzés visszamaradt utána. Pisilés közben olyan enyhe kellemetlenséget érzek. Nem fáj, nincs vele baj, de olyan „ott van” érzésem van vele. Normális vizelés közben nincs gond, ha kicsit „rányomok”, hogy erősebben jöjjön, akkor az érzés is erősödik. Ezzel párhuzamosan jelent meg, pár hétig tartott, hogy a köldöktől kicsit jobbra-lejjebb a pisilés végén, mikor az utolsókat nyomtam ki, kicsit nyomást éreztem. Nem is foglalkoztam vele, ez jószerivel elmúlt, nagyon ritkán köszön vissza. Most a köldöktől jobbra, már-már oldalt, de még inkább elől van hasonló érzés, ez a vizeléstől független, is ez is csak néha beköszön. Ez meg már végképp pszichés lehet, de a szexuális étvágyam nagyon lecsökkent. Könnyen lehet, hogy rémeket látok, de nagyon tartok egy orvosi vizsgálattól, hogy mit dugnak be, mit nyomnak meg… Mi az Ön meglátása ezek alapján, mit lenne okos tennem? Köszönöm a segítséget! Tamás

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza urológia, húgyúti fertőzés témában

Urológiai vizsgálatra jelentkezzen, amennyiben panaszai fennállnak. Nem nyomnak be semmit, ne aggódjon.

Kérdés: 2014. szeptember 20., 09:29; Megválaszolva: 2014. szeptember 22., 17:04
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Vizelet gyorstesz-ver
Tisztelt Doktor Ur/Doktorno! Par honapja vannak vizeleshez kapcsolodo panaszaim (gyakoribb, neha surgeto vizelesi inger, enyhe alhasi diszkomfort vizeles...
Fitymafék műtét utáni teendők...
Tisztelt doktor Úr/Nő! A minap fitymafék átvágáson estem át, s kezelőorvosom azt tanácsolta, kamillateába áztassam a péniszemet. Ezt meg is...
Prosztata vagy here
Üdvözletem! Írtam már önöknek, azóta elmentem urológiára és ultrahangra.1 hónap mulva kell visszamennem kontrollra! az ultrahangon ezt a leletet...
Fitymafék műtét utáni fájdalmak
Egy olyan kérdésem lenne, hogy miért fáj az elvégzett műtét után több mint 2 hónappal is a heg, ha megérintem? Nem durva fájdalomról lenne szó...
Prosztatával kapcsolatos
Tisztelt Doktor úr/nő, Már két éve van nekem ez a folyamat és nem értem mitől van.Például ha sokáig ülök és fel állok miden ok nélkül olyan...