Prosztata vagy here

Üdvözletem! Írtam már önöknek, azóta elmentem urológiára és ultrahangra.1 hónap mulva kell visszamennem kontrollra! az ultrahangon ezt a leletet kaptam: a jobb mellékherefej mérsékelten kiszélesedett, a herék mellett fiziológiás mennyiségű folyadék látható, a jobb here 46x22x30 mm a here homogén szerkezettel ábrázolódik.mérsékelten vascularisalt, szabályos hilaris szerkezetű a here mellett néhány apró 1-2 mm-es mészszemcse látható, a mellékherefej területén 16x12 mm es echoszegényebb terület látható, a bal here 30x23x48 mmes átlagosan vascularisalt, szabályos hilaris szerkezetű, a funiculus spermanicus területén mérsékelten tágabb vénák láthatóak.Első kérdésem, hogy mik ezek a mész szemcsék? Megkérdeztem az ultrahangos főorvos, hererákra utaló jel nincs, ugye ebben biztos lehetek, mivel urológus sis aztmondta, hogy éppek a heréim, semmi mást nem írt az urológus a leletre, viszont azt vártam, hogy több mindent elmond, miért van fájdalom a herékben, lágyék részen combomban és néha a vesém is fáj illetve csöpög néha a vizeletem, ha nem itatom ki egy zsebkendővel, bár erre az urológus azt mondta, hogy mindenkinek kicsöpög, ha van ideje megvárni.............véleményképp az ultrahangon még fölírták, hoy epididmitis i.d hydrokele testis II min.gr. Háziorvosom is annyit mondott, hogy minden rendben uszodában vagy nyilvános wc-n bakteriális fertőzést szedtem össze, amire szedtem antibiotikumot...nagyjából a fájdalom el is mult a heréimből, de most ismét jelentkeztek.Önök szerint mit tehetnék még.Igaz 2 méter magas vagyok, gyakran húzodnak a heréim, feszesebb alsóneműre is válthatnék, már mindent megpróbálok.Véreredményem és vizeletem egyébként teljesen negatív, minden rendben. Üdv.Bence

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza urológia témában

A leírtak alapján megnyugodhat, semmi kóros urológiai eltérést nem találtak. A here körüli kis mennyiségű folyadéknak nincs jelentősége. Lezajlott mellékheregyulladás ultrahangos jelét írták a leletre.

Kérdés: 2014. április 09., 20:09; Megválaszolva: 2014. április 12., 21:31
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Vizelet gyorstesz-ver
Tisztelt Doktor Ur/Doktorno! Par honapja vannak vizeleshez kapcsolodo panaszaim (gyakoribb, neha surgeto vizelesi inger, enyhe alhasi diszkomfort vizeles...
Kellemetlen érzés pisilés közben...
Tisztelt Doktornő, Doktor úr, Egy összetett problémával kapcsolatban kérem az Ön segítségét. Sajnos annak ellenére, hogy ésszel ezeket a dolgokat...
Fitymafék műtét utáni teendők...
Tisztelt doktor Úr/Nő! A minap fitymafék átvágáson estem át, s kezelőorvosom azt tanácsolta, kamillateába áztassam a péniszemet. Ezt meg is...
Fitymafék műtét utáni fájdalmak
Egy olyan kérdésem lenne, hogy miért fáj az elvégzett műtét után több mint 2 hónappal is a heg, ha megérintem? Nem durva fájdalomról lenne szó...
Prosztatával kapcsolatos
Tisztelt Doktor úr/nő, Már két éve van nekem ez a folyamat és nem értem mitől van.Például ha sokáig ülök és fel állok miden ok nélkül olyan...