• Here tájéki fájdalom, de mitől?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Elnézést az esetleges hosszas leírásért, csak szeretnék mindent pontosan leírni. 23 éves fiú vagyok és olyan problémával fordulok Önhöz, hogy kb. 2-3 hete (egyik napról a másikra) arra lettem figyelmes, hogy bal oldalon here tájékon fájdalmat érzékelek. Sőt a fájdalom egészen a térdem mögött hajlatig érződött. Ez tartott egy pár napig, 1 napig szünetet tartott, és következő nap ugyanez a probléma már a jobb oldalon jelentkezett. Igencsak stresszes volt az utóbbi 2-3 hetem, sok vizsgám volt és a magánéletben voltak gondjaim. Amikor már a problémák rendeződni kezdtek, a fájdalom is szinte eltűnt (tompán, alig érezhető volt), utána önkielégítés után éreztem legközelebb. De pár napja újra jelentkezett a fájdalom hol egyik, hol másik oldalon, de már nem annyira erőteljesen mint legelőször. Mi lehet a probléma? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Merth Gábor válasza a herefájdalom témában

        Kedves Kérdező! Javaslom forduljon urológus szakorvoshoz, mivel elképzelhető, hogy esetleg valamilyen kórokozó jelenlétét érzi. Figyelembe kell venni azt is hogy fiatal, szexuálisan aktív férfiak heréi szokták "jelezni" jelenlétüket, azaz időszakosan érzékenyebbek, ami egy normális jelenség. Ezzel együtt a javaslatomat fogadja meg! Tisztelettel, Dr. Merth Gábor [email protected]


        Kérdés: 2012. január 29., 12:12; Megválaszolva: 2012. január 31., 13:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: