• bal here fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt dr úr vagy dr nő 2011.06.24 -én volt egy bal oldali varicocele műtétem 12cm hosszan vágtak fel és 5 cm mélyen 4 db eret sütött el a dr úr. A műtét után amiket a dr úr mondott mindent be tartottam és azt mondta, hogy 6 hét múlva meg fogok gyógyulni. De azóta ha tüsszentek vagy ha az orromat fújom akkor is fáj. Sőt egy óra séta után már annyira fáj, hogy a bal lábamra sántítok. Este lefekvés előtt néha jegelni szoktam mert ez valamennyire csillapítja a fájdalmat. A bal herémen viszont újra látszik egy sötét lilás ér. Viszont az urológusom azt mondta, hogy ez mozgásszervi panaszokra vezethető vissza a herébe és a lábba lesugárzó fájdalom.2010.10.20-án volt egy idet gerinc sérv műtétem amiből egy hegesedés maradt vissza amire az idegsebész főorvos úr azt mondta 2011.10.28-án az MR vizsgálat után ennek semmi köze a here fájdalomhoz. Még annyit, hogy here ultrahangon is voltam és nem találtak semmi különöset.Szeretném meg kérdezni önöket, hogy ezek után most már hová forduljak? Az eddigi segítségüket és a mostanit is nagyon szépen meg köszönöm.

        Dr. Merth Gábor válasza a herefájdalom témában

        Kedves Kérdező! Érdemes lenne a két operáló orvosnak egymással is konzultálnia. Amennyiben UH vizsgálat a herezacskó képleteiben nem talált elváltozást, arra még marad esély, hogy a gyógyuló hegszövet "befogott" egy kisebb ideget, de ez csak lokális kellemetlenséggel jár, nem hiszem, hogy járásképtelenségig menne a dolog. Urológiai kórképek nem igazán okoznak legalább is a lábfejig sugárzó fájdalmat. Esetleg elképzelhető, hogy egy harmadik kórkép is jelen van, amit eddig nem vettek észre, nem diagnosztizáltak. Érdemes lenne beszéljen egy mozgásszervi rehabilitációs szakemberrel is.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 28., 16:38; Megválaszolva: 2012. január 31., 13:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben: