• Só lámpa használata

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves doktornő/úr! Férjem jobboldali kissejtes tüdőrákos. Már túl van 3 kemoterápiás és 17 sugárkezelésen. Rötgen felvételek alapján az állapota a kezelésekre javul. Most olvastam, hogy daganatos betegeknek nem ajánlott a só terápia. A szóbájában 8-10 kg-os só lámpát helyeztünk el nem sokkal a kezelések megkezdése után. Bár a lámpát nem kapcsoljuk be, mert úgy vettük észre, hogy köhögésre jobban ingerli, mintha kiszárítaná a légutakat. Így csak, mint egy só tömbként áll a szobájában. Kérdésem az lenne, hogy így sem használhatja a só lámpát? Válaszukat előre is köszönöm. Tisztelettel: Moharyné Éva

        Dr. Nagykálnai Tamás válasza a tüdőrák témában

        Kedves Éva! Férje használhatja a sólámpát bekapcsolt állapotban is.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 07., 17:34; Megválaszolva: 2012. január 12., 12:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: