• Cystikus resistentia

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves DoktorNő/ Doktor Úr,

        Kissé ilyedten, de annál bátrabban teszem fel kérdésemet és kérem segítségét.25 éves, 5 hetes kismama vagyok:) ami nagyon örömteli.

        Van valami ami beárnyékolja ezt az örömöt, Nem is húzom, ezt tartalmazza az ultrahang leletem:Bal oldali ovariumban egyrekeszes, 44* 26mm átm., sűrű bennékű cystikus resistentia ábrázolódik.(Jobb oldalon normális). A szakorvos megnyugtatott, hogy a babának nem eshet baja. Folyamatos ellenőrzés mellett, ki fog derülni a helyzet súlyossága.

        Tudna tanácsot adni, nem vagyok túl nyugodt...

        Köszönöm szépen: Mea

         

        WEBBeteg szakértő válasza a petefészekciszta témában

        Kedves Mea!

        Sajnos nem tudom én sem, hogy milyen cisztája lehet, de nem nagy méretű, és feltételezem, hogy további vizsgálatokat is csinálnak, ha nem, akkor az UH alapján orvosa biztosan be tudja határolni, hogy milyen ciszta lehet. De egy ciszta a terhességben nem szokott kárt tenni, ami gyakran előfordulhat, hogy a spontán szülést akadálya lehet, és császármetszésre lesz szükség. Ezt majd meglátják a terhesség növekedése során, ne izguljon, de ellenőrizzék a cisztát gyakrabban.

         


        Kérdés: 2010-02-22 09:56:20; Megválaszolva: 2010. február 22., 09:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.