lehetek e terhes?

Az lenne a kérdésem, hogy február 5.-én volt az utolsó menzesem (5 napig) majd egyūtt voltunk a párommal 14.-én és 25.-én. Márciusi menzeszem késett 3 napot, majd megjött, de csak 2 napig kevés, inkabb barnás! Tegnap (15.-én) estefelé csináltam tesztet ami negatív lett! Viszont a hasam alja szúrkál elég gyakran, mint mielőtt megjön csak enyhébben! Enyhe hányingerem is van! Csináljak újabb tesztet? Szeretnénk babát! Köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza terhesség témában

Ismételt terhességi teszt és szakvizsgálat, ultrahanggal javasolt.

A terhesség kizárása után, panasza oka lehet gyulladás is.

Nőgyógyászat felkeresése tanácsos.

Kérdés: 2015. március 16., 10:58; Megválaszolva: 2015. március 16., 21:02
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Terhesség alatti gyógyszerszedés
Lehet a baba beteg?
Toxoplazmózis
Eseményutáni tabletta
Duphaston abbahagyása