Hány % a terhesség esélyének?

Tisztelt Doktor úr. Azzal a kérdéssel fordulok önhöz hogy: Pco-s vagyok és a múlt hónapban abbahagytam a nuvaring használatát és védekezés nélkül szeretkeztünk a barátommal.Gyermeket szeretnénk, de sosem volt normális ciklusom, emiatt kellett a fogamzásgátló. A menstruációs naptáram szerint pont a termékeny időszakomban és az ovulálásom időszakában történt az aktus, de azzal tisztában vagyok, hogy a nuvaring abbahagyása után teljesen megváltozhatott a ciklusom de egyébként pénteken kellett volna megjönnie. A kérdésem az lenne hogy hány % kb az esélye így a terhességnek? Válaszát előre is köszönöm: Amy

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza terhesség témában

Természetesen ezalatt az idő alatt csak akkor jön létre terhesség, ha a peteérés is megindult.Ez általában két-három ciklus után rendeződik spontán.Ez a két ok határozza meg az esélyeket a terhességre.

Kérdés: 2015. március 02., 10:29; Megválaszolva: 2015. március 02., 21:51
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Terhesség alatti gyógyszerszedés
Lehet a baba beteg?
Toxoplazmózis
Eseményutáni tabletta
Duphaston abbahagyása