Szulhetek harmadikat, ket nehez szules utan?

40 eves vagyok, van egy 5 es egy 3 eves kisfiam. Nagyon szeretnenk meg egy babat. Tudom, hogy kicsit idos vagyok, de az elso gyermekemnel is 36 voltam mar. Most voltam teljes koru kivizsgalason, minden rendben velem, a verkepem is jo. Az egyetlen gondom az, hogy sajnos mindket fiammal csaszaroztak, mert nem tagultam semmit, es nagyon nehezen allitottak el a verzest. Az elso fiammal 1.7 liter vert veszitettem, a masodikkal 2.8 litert, ami utan veratomlesztest kaptam. A kerdesem az lenne, hogy varhatom-e a problemat a harmadik szulesnel is, illetve lehet- e meg rosszabb a dolog? Nem szeretne a parom egyedul felnevelni a gyerekeket. A szulestol eltekintve a terhessegeim teljesen problema mentesek voltak. Valaszat elore is koszonom. Tisztelettel Ibolya

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza terhesség témában

Az anyai életkor miatt Genetikai Tanácsadó felkeresése tanácsos terhesség esetén.

Az ismételt terhességnek elméleti ellenjavallat nincs. A két megelőző császármetszés után a harmadik tervezett császármetszéses szülés lesz.

A szülés alatti vérzések okát kellene ismerni, ekkor lehetne válaszolni a várható kockázatról.

Lehet olyan mely a terhesség előtt kivizsgálást igényel.

Ezt beszélje meg szakorvossal.

Kérdés: 2015. február 23., 18:24; Megválaszolva: 2015. február 26., 22:06
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Terhesség alatti gyógyszerszedés
Lehet a baba beteg?
Toxoplazmózis
Eseményutáni tabletta
Duphaston abbahagyása