Mi lehet a bajom?

Tisztelt doktor/doktornő! Jó napot kívánok! Az lenne a problémám, hogy a menszesz első két napján nagyon görcsölök, nyilaló fájásaim vannak, a derekam is nagyon fáj, sajnos a fájdalomcsillapító nem használ. Nyálkás vérzésem van és egy kicsit kellemetlen szagú, nagyon kevés vér távozik és a színe sötét. Elég furcsán érzem magam. Másfél éve kapcsolatban élek, gyereket szeretnénk. Nőgyógyászatra anyagi gondok miatt nem tudok el menni. Előre köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza fájdalmas menstruáció témában

Kedeves Kérdező! Elsősorban üzenem: a nőgyógyászati rendelések országszerte ingyenesek,, higyje el kollégáim tudásuk legjava szerint fognak foglelkozni problémáival. Kár, hogy gyermekvágya mellé odairta a petevezeték elzáródást, erről többet kéne tudnom, hogy mgitéljen a teherbeesése valószínűségét. A tünetek nem zárják ki az úgynevezett endometriózis lehetőségét, mint panaszai okát. Ez röviden azt jelenti, hogy méhnyálkahártya sejtek elvándoroltak nem csak a méh belsejében, hanem méhe körül, vagy a méh izomzatban is találhatók. Ugyanúgy bevéreznek a környezetükbe mikroszkópos szinten, mintha a helyükön lennének. Ha ez a hiba, ez oka lehet a petevezeték elzáródésnak is. Ez is indoka a mielőbbi nőgyógyászati vizsgálatnak. Amúgy panasza megfelelő hormonális kezeléssel tünetmentessé tehető.

Kérdés: 2012. május 24., 12:17; Megválaszolva: 2012. május 24., 19:10
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Lehetek terhes?
Fogamzásgátó melletti terheség...
Terhességi toxémia
Terhesség jelei
Hyperechogén papillaris izom