Fraxiparine 0, 4 ml mellékhatása

Elvan törve a lábam és Fraxiparine 0, 4 ml injekciót használok. A kérdésem az lenne, hogy ez az injekció okozhat-e menzesz kimaradást, esetleg csökkentheti-e a teherbeesés esélyét, vagy ez alatt ne próbálkozzunk a baba projekttel?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Veress Dóra válasza véralvadásgátló témában

Kedves Kérdező!

Vérzéskimaradást nem okoz, inkább az ellenkezője igaz, megnöveli a távozó vér mennyiségét. A teherbesés esélyét sem csökkenti, ehelyett viszont megvan a veszélye annak, hogy a megtermékenyített petesejt nem tud megtapadni, így nem alakul ki a terhesség vagy elvész.

Kérdés: 2012. április 23., 09:34; Megválaszolva: 2012. április 23., 23:16
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Terhesség jelei
Hyperechogén papillaris izom
elvetéltem vagy nem ?
Jó napot az egész úgy kezdődött február 2-án voltam terhesség megállapításon még nem láttak semmit de viszont pozitív terhességi teszt február...
Vizsgálatok vetélés után
Tisztelt Dr. Farkas Ágnes! 2020. májusában missed ab műtétem volt, 2021. februárjában elvetéltem spontán. A nőgyógyászom szerint nem szükséges...
Terhesség - keresztcsont fájdalom?
Tisztelt Doktor Úr / Doktornő! 13 hetes kismama vagyok. Az elmúlt időszakban néha-néha éreztem egy picit kellemetlen érzést a fenekem bal...