tsh szint és lombik összefüggés

Tisztelt Doktor Úr! Az lenne a kérdésem, hogy most megyünk a 4.lombikra. A tsh szintem 1, 9 és szinte mindenki azt mondja, hogy a megfelelő szint 1 alatt van.Szeretném tudni, hogy tulajdon képen mi a jó érték.Tudom, hogy nem csak a tsh számít. A többi hormon szintem jó és az ált.vérkép is tökéletes.Voltam inzulinrezisztencián az is negatív lett.Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Vereczkey Attila válasza lombikprogram témában

Kedves Kérdező!

A TSH szintnek 2 alatt kell lennie. Vagyis az Ön értéke – bár a felső határon van – de normál tartományon belüli. Az is biztató, hogy minden más értéke és az inzulin-rezisztenciája is rendben van.

Üdvözlettel,

Dr. Vereczkey Attila

Kérdés: 2012. április 16., 14:28; Megválaszolva: 2012. április 25., 12:29
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Lehetek terhes?
Fogamzásgátó melletti terheség...
Terhességi toxémia
Terhesség jelei
Hyperechogén papillaris izom