• Vetélés utáni problémák

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor úr! Az előző levelében emlitette, hogy az orvosi leletből leolvasta hogy való szinű hogy beavatkozás kell végre hajtani. 1És az lenne a kérdésem, hogy milyen bevatkozásokra számítsak? 2Mi okozhatja hogy nem jön meg a mestruációm? 3Szedtem a norcolutot 2napja fogyott el 20db-os volt és még mindig nem jött meg mestruáciom pedig meg kellet volna jönnie! Mondta hogy a folyást gyógyszerrel lehet kezelni és utána mondta hogy utána jöhetnek a kezelések. milyem fajta kezelésekre számithatok? Mivel lehet a ciklust rendezni? gyógyszerrel? Milyen fajta gyógyszerrel? Előre is köszönöm a válaszát! Üdv:Jenny Előzmény: https://www.webbeteg.hu/orvos-valaszol/nogyogyaszat/104519

        Dr. Pétervári László válasza a vetélés témában

        1. Az ultrahang leletben leírtak szerint visszamaradt szövetet el kell távolítani a méhből, ha ez a gyógyszeres méh összehúzódásra sikertelen, műtéti beavatkozással lehetséges. 2. A visszamaradt terhességi szövet vagy hormonális zavar. A hüvelyi folyást gyógyszeres kezeléssel lehet rendezni. 3. A ciklust is gyógyszeresen kell rendezni, A jelenleg szedett gyógyszer alkalmas a ciklus rendezésére. Abbahagyása után 3-5 napra jelentkezni kellene a menstruációnak, ha ez nem történik meg egyéb okot kell keresni. Néhány napon belül nem jelentkezik menstruáció akkor jelentkezzen nőgyógyászati szakvizsgálatra.


        Kérdés: 2012. február 07., 16:57; Megválaszolva: 2012. február 08., 23:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.