• Vetélések

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Van két gyermekem.ujra férjhez mentem és pikkpakk teherbe esek, de 6.hét körül kétszer is elhalt a terhességem.Ez még beleférhet a normálisba? sokat híztam a terhességek alatt, ha nem ettem egyfolytában hányingerem volt. Első két hónap alatt 8 kg-ot híztam.Lehet ez jele egy inzulin rezisztenciának? Vagy inkább andrologiai vizsgálatban gondolkozzak először? Pajzsmirigyem rendben van.válaszukat előre is köszönöm!

        Dr. Kiss György válasza a vetélés témában

        Tisztelt Hölgyem ! Nagyon helyesen gondolja, 2 elhalt terhesség miatt a partnere és az Ön kivizsgálása is indokolt. Az insulin resistentia cukorterheléses vizsgálattal nyer bizonyitást, de nem ártana az immunológiai háttér tisztázása sem . A partner andrológiai kivizsgálása szintén javasolt. Üdvözlettel: dr.Kiss.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. február 26., 12:23; Megválaszolva: 2019. március 01., 09:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: