Vetélések

Van két gyermekem.ujra férjhez mentem és pikkpakk teherbe esek, de 6.hét körül kétszer is elhalt a terhességem.Ez még beleférhet a normálisba? sokat híztam a terhességek alatt, ha nem ettem egyfolytában hányingerem volt. Első két hónap alatt 8 kg-ot híztam.Lehet ez jele egy inzulin rezisztenciának? Vagy inkább andrologiai vizsgálatban gondolkozzak először? Pajzsmirigyem rendben van.válaszukat előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kiss György válasza vetélés témában

Tisztelt Hölgyem!

Nagyon helyesen gondolja, 2 elhalt terhesség miatt a partnere és az Ön kivizsgálása is indokolt.

Az insulin resistentia cukorterheléses vizsgálattal nyer bizonyitást, de nem ártana az immunológiai háttér tisztázása sem .

A partner andrológiai kivizsgálása szintén javasolt.

Üdvözlettel: dr.Kiss.

Kérdés: 2019. február 26., 12:23; Megválaszolva: 2019. március 01., 09:56
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
vetélés, spontán vetélés
Tisztelt doktornő! Az alábbi kérdéssel fordulok Ön felé. Azt hiszem a mai nap során spontán vetélésem volt. Előzetesen nem tudtam róla, hogy...
Vetélés
Üdv! 2017ben egészséges kislányom született,2018ban 18hetesen perforált vakbél miatt műtöttek 3napra rá elvetéletem. 1 évet vártunk a...
Elmaradt menstruáció
Tisztelt Doktor úr! 2017 áprilisában hagytam abba a fogamzásgátló szedését, mert ősztől babát szerettünk volna. A menstruációm rendszeres...
Közösülés vetélés után
Július 25.én elvetéltem este 9kor megis műtöttek! Másnap hazaengedtek! Kérdésem meddig nemlehet közösülni? A 6 hetet mindenképpen bekell tartani...
Vetetés, terhesség
Jónapot Doktorúr! Szeretném segítségét, véleményét kérni, volt egy vetetésem másfél hónappal ezelött, tegnap együtt voltunk a párommal...