• Abortusz utáni terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! Egy hónappal ezelőtt volt egy abortuszom, azóta még nem jelentkezett menstruációs vérzés, viszont egy hete rettentően fáj a mellem, és kirajzolódtak a kék erek. Azt szeretném megtudni, hogy lehetséges lehet- e, hogy terhes lennék újból, ha az abortusz előtt két és fél nappal együtt voltam a párommal, aztán pedig az abortusz után 2-3 héttel ismét, csak akkor megszakításos módszert alkalmaztunk. A kérdéseim a következők lennének: Lehetséges- e hogy az abortusz előtti spermiumtól teherbe estem? (azt olvastam, hogy akár 3napig is életben maradhat a női testben) Az előváladék milyen esetekben tartalmazhat spermiumot? Vagy ezek a tünetek normálisak egy abortusz után? Válaszát előre is köszönöm. Üdvözlettel: egy aggódó nő

        Dr. Pétervári László válasza a terhesség témában

        Az abortusz után 4-6 hétre szokott jelentkezni a menstruáció. A tünetek előfordulhatnak. A leírtak szerint kicsi az esély a terhességre. Ha nem jelentkezik a menstruáció akkor keressen fel szakrendelést.


        Kérdés: 2012. január 20., 18:37; Megválaszolva: 2012. január 23., 20:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: