• Betadine hatása

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        T. Doktornő / Doktorúr! Bakteriális fertőzés miatt kell használnom Betadine hüvelykúpot. Enyhe fertőzés, 7 alkalommal kell. És felírtak még lactacide-ot reggeli hüvelyöblítésre. Azt szeretném kérdezni, hogy ha pár napos terhesség áll fenn, akkor nem lesz-e ennek valami káros következménye, illetve hogy a reggeli hüvelyöblítés kötelező-e, nem elég-e az esti kúp használata. Válaszát nagyon köszönöm!

        Dr. Csősz György válasza a hüvelykúp témában

        Nem lesz következmény, és igen kell a kezelés kompletten


        Kérdés: 2012. január 10., 13:14; Megválaszolva: 2012. január 12., 18:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: