• huvelykup

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Kedves Doktor Ur, 1 honapja nogyogyaszati rakszuresen voltam ahol az eredmeny P3 lett. Kaptam Klion 10dbos huvelykupot. 8 alkalommal hasznaltam es rozsaszines folyasom van. 1 het mulva kellene megjonnie a menstruaciomnak. Az menstruacio es hagyjam abba a kupot vagy ezt a kup okozza? Hasznalhatom tovabbra is, meg 2 tabletta lenne hatra. Valaszat koszonom

        Dr. Szalóczy Péter válasza a hüvelykúp témában

        Kedvese Kérdező! A p3 eredmény a kúpok után mindenképpen megismétlendő citológiai vizsgálatot jelent. Abba hagyhatja a kúpot, ami csak akkor hoz javulást, ha a hiba a hüvely gyulladásos, fertőzéses hámja miatt tökéletlen Ha egyéb háttere van, nem biztos hogy a kontroll eredmény jobb lesz a kúptól.De ez majd kiderül, nincs nagy baj.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. december 21., 22:38; Megválaszolva: 2018. december 27., 18:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: