• Gyógysezrváltás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr. nő /úr!!! Én azzal a kérdéssel szeretnék önhöz fordulni, hogy jól döntött.-e pszichiater orvosom a gyógyszer váltásba?? Mivel 6 évig szedtem a Rivotril 0,5 gyógyszert és most átváltotta Frontin 0,5 gyógyszerre, mert az előzőt kivonták a forgalomból!!! Csak azt szeretném tudni , történhet-e valami hogy ilyen gyorsan át kell állnom erre a gyógyszerre???Félek ,ezért fordultam önökhöz, mert némely orvos nem mond igazat. Tapasztalat...sajos előre is köszönöm válaszukat..Katalin!

        Dr. Veress Dóra válasza a Rivotril, szorongásoldó témában

        Kedves Katalin! Én nem tudok róla, hogy kivonták volna a forgalomból, viszont elképzelhetőnek tartom, hogy az orvosa át akarta állítani a Xanax-ra, ami szintén szorongásoldó gyógyszer, csak gyorsabban bomlik le, és könnyebben elérhető, hogy egyenletes hatást fejtsen ki. 6 év után már egyébként is hozzászokhatott a szervezete a Rivotrilhoz, így ettől a másik szertől jobb hatás várható. Bármi volt is az indoka az orvosának, nem olyan nagy baj, hogy átállította Önt erre a gyógyszerre.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 22., 23:17; Megválaszolva: 2011. június 26., 23:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: