Paroxat gyógyszer

2 hónapja szedem magas pulzusom tőle akár itthon vagyok akár nem. Nem hiszem hogy állandóan szorongok itthon mégis mitől szoronganék de megy a szívem ezerrel voltam szív ultrahangon ill. Ekg-n és 24 órás ekgn aminek jó az eredménye kivéve a magas pulzust. Többszöri ekg-n 125 volt a pulzusom. A 24 órás ekg-n a legmagasabb érték 170 volt és nem csináltam semmi megterhelőt. Azt mondta a kardiológus a szívemnek nincs baja így ő nem javasolja a bétablokkolót. Van még az izzadás tünetként ami vagy a pulzus vagy a szorongás miatt van. Kaptam már más gyógyszereket ugyanez volt a helyzet más mellékhatásokat hoztak elő. (escigen, citapram stb.) Járok pszichoterápiába is itthon is meditálok stb. csinálom a dolgom.Nem értem mi van. A doktornőm azt mondta nem vagyok bipoláris sem borderline és nincsenek is olyan tüneteim csak akkor nem értem mi a baj vagy mi fog hatni mert rossz már azzal ébredni hogy szorít a bal mell kasom és így dolgozni sem lehet elmenni felelősségteljesen ha itthon így vagyok vagy ha csak elmegyek vásárolni.Ha a szorongástól magas a pulzusom akkor arra hatnia kéne a Paroxatnak nem? Vagy épp az viszi fel Rivotril egy mg-t szedek este. Nem azt várom h a társaság középpontja legyek mindig is szorongósabb voltam de nem így elvégeztem egyetemet mindent és el tudtam járni itthonról most is eltudok csak kellemetlen pont ezért mert felmegy a pulzusom.

Dr. Pálvölgyi Rita válasza magas pulzus témában

Tisztelt Kérdező,

A válaszomat már elküldtem.

Üdvözlettel:

Dr. Pálvölgyi Rita

Kérdés: 2017. október 11., 10:17; Megválaszolva: 2017. október 12., 21:30
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Pánikbetegség gyógyszer
Somnol covid után álmatlanság
Rexetin szerotonin szindróma
Pánikbetegség
Szociális fóbia