Szédülés, fejfájás, ájulásérzés és rossz közérzet: mitől lehet?

Tisztelt doktornő! Egyszer kérdeztem az oldalon, és a korrekt választ kapva támogattam is, Elözmény: https: //www.webbeteg.hu/orvos-valaszol/emesztorendszer/138378 csak a korelőzmény miatt. Dr. PE drnő tanácsára felkerestem egy privát gasztrót, és elvégezték a tükrözést, valoszinü Chron, de a szövettanra még várni kell.3 féle gyogyszert kaptam, medrol 16mg, imuran 50, pentasa 2mg. A tükrözés előtt is voltak panaszaim szédülés, ájulás érzés, bal/váll/kar/kéz/vádli fájdalom, nehézlégzéssel vagy anélkül, napokig tartó fejfájással homloktájt, és olyan mintha a fogaimat nem érezném, ha összeszoritom akkor se.Ennek hatására a háziorvosom felkerestem, és több vérnyomásmérés 140-150 110 pulzus, tritace 2.5/betagent kezdtem szedni, ami vagy használt vagy nem, de a panaszok nem voltak időszakosak, hogy naponta 10 órát.Viszont a tükrözés óta a panaszaim brutálisak lettek felkelés után 2 órával, elkezdek szédülni, ájulás érzéssel, koncentrálnom kell ne ájuljak el, a homlokom és a fejem fáj, váll, kar, kéz és vádlifájdalom, 1-2x nehézlégzéssel, és folyamatosan ver a viz mintha lázas lennek, de nem, és zavar a fény hunyorgok, ismerőseim szerint teljesen el vagyok sápadva, kérdik mi a baj? . Ez az állapot egészen estig fennáll. Mikor ez az egész napos szenvedés lezajlik akkor a szegycsont tájékán fájdalmat érzek mintha maga a csont fájna égne, mintha a levegő beszorulna és nagyon mélyen levegő kifujás, után érzem könnyebbül az a rész. A lázas érzés miatt, Rinathiol cold nevü tablettát bevettem, és furcsán tapasztaltam, hogy elmúlik a fejfájásom, és a szédülésem, néztem a hatóanyagoknak és valamiféle vérnyomás befolyásoló tényezője is van, de ez akkor se normális. Az izomfájdalmak enyhítésére elkezdtem szedni MagneB6 és multivitamint hátha... A kérdésem az lenne, milyen irányba induljak el, kardiologián nem jártam, a tüdögondozoban a nehézlégzéssel voltam de semmi, vercukor Ok.Pajzsmirigy TSH 12, de alitolag nemkell szedni semmit. mik leehtnek ezek a 10 órán tartó tünetek?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza magas pulzus témában

Kedves Kérdező, a 10 órán át tartó tünetekről nem tudok ennyi adat birtokában véleményt mondani. 24 órás vérnyomás és EKG monitorozás hasznos lehetne a probléma okának felderítésében. A TSH mellé nem adott mértékegységet, így erről sem tudok véleményt mondani. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2014. november 15., 02:17; Megválaszolva: 2014. november 15., 19:57
Kérdések és válaszok: Magas vérnyomás (Hipertónia)
Magas pulzusszám!
Kedves Doktornő! Nyár óta magasabb a pulzusszámom a megszokottnál. Van amikor normális 60-80 közötti, de van amikor 80-100 között van napszaktól...
Szedjem-e a gyógyszert
kb. egy évtizede szedek magas vérnyomás ellen reggel 1 szem Coverex, este egy szem Cardura 2 mg tablettát. A gyógyszerfelíráskor, háromhavonta...
Magas vérnyomás 30 évesen
Mellkasi fájdalom
Laborvizsgálat eredménye