Rosszullét, mellkasi fájdalom!

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Dávid vagyok 22 Éves Problemaim kb fel eve kezdodtek... (Változás nem tőrtent A környezetemen! ) Rosszulletek szedulesek tortek ram csak ugy a semmibol egyik pillanatrol a masikra. Szívdobogaserzes, magas pulzus 90-110, zsibbadas, mellkasi fajdalom, hanyinger-emelyges, rossz kozerzet, hidegrazas-remeges, furcsa gondolatok... Haziorvos utalt kiizsgalasra EKG, Labor -pajzsmirigy, koleszterin, Szív UH... Minden tekintetben negatív... (2honapja)! Viszont egy honapja Januar eleje ota kuzdok mellkasi fajdalommal mindennap es emellé tarsul zsibaddas bizserges hidegeazas remeges is... Vernyomasom itthon ellenorzom 125/80 P85-90 Kicsit idegesebb megterheltebb esetben 138/85 P95-110 Sokat olvastam ami szembetunt egybol a Panikzavar-Szorongas mivel a Szívbetegségeket ki lehet zarni?! Szedek MagneB6, MagneB6 álom, 99.8% Aloe Gél, Magnezium Pezsgotabletta, Kamilla Tea... Mellkasi Fájdalomra Algopiryn ami néha jó... A leírtak alapján kérnék némi megnyugtatast komolyabb szervi baj kizarasara! Elore is koszonom Dávid

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza mellkasi panasz témában

Kedves Kérdező! Önnek igaza van, pánik szindróma állhat a tünetek hátterében, nem pedig szervi elváltozás. Egészséges életmód, hobbi jellegű sportolás (gyaloglás, kirándulás, úszás, kerékpározás, tánc stb.) sokat segíthet a javulásban. Amennyiben tartósak a tünetek, pszichiátriai szakrendelésre kell elmenni a további teendők megbeszélésre. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2015. február 03., 09:38; Megválaszolva: 2015. február 04., 14:34
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Szeparációs szorongás? Mit lehet...
Pánik vagy komolyabb?
Fejfájás - escitil?
Nyugtató vagy hangulatjavító
Mi állhat a háttérben?