Segitsen kerem

Joestet kivanok doktorno kerem nyugtasson meg hogy nem szivinfarktusom van panikbeteg vagyok iment ultem a szeken igaz megnyomtam a hatam vagyis a karzatja nyomta es most a jobb felol a lapockam alatt annyira szur valami mikor mozgatom a kezem vagy en mozgok es mas tunet nincs se bol oldalt nem faj sehol csak ott a lapockam alatt jobb oldalt.Kerem nyugtassonmeg.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza mellkasi panasz témában

Kedves Kérdező! Nyugodjon meg, ezek a fájdalmak nem a szívinfarktus tünetei. Tisttelettel: dr. Molnár Dóra

Kérdés: 2015. január 23., 17:43; Megválaszolva: 2015. január 26., 07:47
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Szeparációs szorongás? Mit lehet...
Pánik vagy komolyabb?
Fejfájás - escitil?
Nyugtató vagy hangulatjavító
Mi állhat a háttérben?