Koleszterin és mellékhatások

Sajnos a koleszterin szintem 8-as, amit semmilyen alternatív gyógymóddal nem tudok lejjebb szorítani. A gyógyszeres kezelést abba kellett hagynom, mert borzasztó mellékhatásként az izmaim elviselhetetlenül görcsöltek illetve folyamatos szorító érzsem volt. A "CK" ereményem 2000-re megugrott, így abba kellett hagynom a gyógyszerszedést, amit már több félét próbáltam. Már a legenyhébb is hatással van az izom fájdalomra, amit legutóbb felírt a szakorvos és a háziorvosom azonnal letiltotta. Jelenleg semmi gyógyszert nem szedek. Hiába eszem a fokhagymát, a szezámmagot, iszom a lenmag olajat az almaecetet semmit nem használ. A táblálkozásom a normáleletformának megfelel, súlyfeleslegem nincs, renszeresen kerékpározok, tornászok. Kérem adjon tanácsot hogy mit tegyek. Köszönettel: Báthoryné

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza koleszterin témában

Kedves Asszonyom!

Próbáljon meg növényi szterineket tartalmazó étrendkiegészítőt szedni, ez gátolja a koleszterin felszívódását. A pajzsmirigy funkciót ellenőrizni kell. Statinok helyett egyéb típusú szerek adása meggondolandó, kérdezze erről háziorvosát.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2012. április 26., 13:34; Megválaszolva: 2012. április 27., 14:04
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Kardiologia ultrahang
Pulzus érték
Szívprobléma
Mitől ver a szívem erősen
Fertőzés eredetű szívpanaszok...